Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

Ірина Ніколаєва: "Розпочинати новий рік життя із доброї справи - найкращий подарунок"

Щороку 5 липня, у день народження голови СЖХ Ірини Ніколаєвої, офіс Спілки жінок Херсонщини потопає в квітах. Цього року очільниця організації напередодні свята звернулася до друзів та партнерів організації з несподіваним закликом:

"Щороку в день свого народження я потопаю у квітах, кульках, сюрпризах, а головне - вашій увазі!Цього року я мрію прожити цей день по-новому: зробімо разом добру справу! Багатодітна родина Горбенко, яка завдяки нам у День захисту дітей відвідала Центр професійної стоматології «Естет», протягом місяця поклала всі зусилля, щоб провести лікування зубів дітям. І хоч клініка пішла на зустріч цій родині та всі свої висококласні послуги надає практично безкоштовно, собівартість матеріалів виявилася теж суттєвою для родини. І вже складає понад 16 тис грн", - зазначила Ірина Ніколаєва.

Друзі, партнери, волонтери організації одразу відгукнулися і поряд з вітальними листівками почали надсилати повідомлення, що взяли участь в доброчинній акції.

Усього за чотири доби необхідну суму для лікування зубів дітей із прийомної родини Горбенко було зібрано.

"Кожен з вас, хто вніс посильну допомогу на лікування, вчергове зміцнив мою віру в нас - херсонців! А мережа магазинів новітньої електроніки «Кіберники», яка внесла 1/3 від загальної суми фінансових потреб, знову нагадала, що партнери Спілки - найкращі й нам дуже пощастило пліч-о-пліч працювати! Дякую вам за небайдужість, репост, підтримку гривнею. Все просто, коли робиш з душею!", - подякувала всім, хто відгукнувся, Ірина Ніколаєва.

За словами очільниці Спілки, розпочинати новий рік життя та новий день із доброї справи - це найкращий подарунок, в першу чергу для себе.

1759

Спілка жінок Херсонщини

Добрі справи

КОМЕНТАРІ