Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

СЖХ жінкам: про підтримку Центру матері та дитини

16 січня 2020 року спілчанки відвідали Центр матері і дитини, щоб передати речі першої необхідності підопічним закладу.

Одразу після новорічних свят активістки Спілки жінок Херсонщини завезли новий дитячий одяг та теплі зимові комбінезони, костюмчики для новонароджених і багато чого іншого від партнерів з магазину "Darts" (Ольга Івченко).

Також у маленьких підопічних Центру відтепер є іграшки від Юлії Голик та яскраві подушки у формі тваринок від таємних дарувальників, які передали їх через партнерів з Контактного зоопарку «Страна ЕнотиЯ».

Саме зараз в Центрі перебуває 8 мам з малюками. І як і кожного разу, тут завжди раді бачити гостей. Адже живе спілкування - це серйозна мотивація для всіх!

Цікаво, що за рік підтрики Центру організації вистачало від кількох годин до тижня, щоб закрити усі потреби Центру матері і дитини. А позицій потреб то було щоразу до близько 30!

Активні спілчанки, друзі та партнери організації, звичайні херсонці і користувачі соцмереж кожного разу оперативно реагували. Будь то підвезення зібраних позицій з офісу Спілки чи термінова купівля зимового одягу. Нам все вдавалося!

А одного разу в Спілці вирішили нагадати жінкам, які перебувають в Центрі матері і дитини, що вони неймовірні красуні. Вірна подруга та партнерка Спілки жінок Херсонщини Альона Мартиненко влаштувала для них фотосесію.

Ви відчували несподівану радість, як одного весняного ранку розквітають квіти? Такі почуття переповняли усіх під час фотосесії, бо феї-майстрині з краси для цих матусь зробили усе можливе, щоб вони відчули себе королевами.

Також у 2019 році Спілка жінок Херсонщини влаштувала для жінок юридичну консультацію на якій надавалися відповіді на усі хвилюючі питання.

Цей рік нас всіх познайомив і дозволив бути ближчими. І справа не лише в матеріальній допомозі. А в тому, що ми змогли показати, що ці жінки - не одні.

2141

Спілка жінок Херсонщини

Добрі справи

КОМЕНТАРІ