Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

Танцювально-акробатичне шоу "Снігова королева": не бійтеся віддавати тепло

Помічниця голови Спілки жінок Херсонщини Юлія Майнер посміхається усім, хто опиняється в фоє Палацу молоді та студентів, менеджерки спілки Аліна Мазуренко, Олена Середенко та Люба Іващенко зустрічають та проводять до місць в залі. Все злагоджено і привітно - чекаємо на головну новорічну прем'єру року - танцювально-акробатичне шоу "Снігова Королева".

20 грудня відбувся соціальний показ "Снігової королеви". Завдяки постійній співпраці Спілки жінок Херсонщини та студії танцю і спорту на пілоні "KOSMOS by Kostrikova pole", яка й створила це неймовірної краси шоу, на прем'єру вдалося запросити понад 300 підопічних Спілки: вихованців Сиваської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Чорнобаївської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Херсонської обласної ради, КЗ "Олешківська спеціальна ЗОШ I-III ст. ХОР" вихованців Олешківського дитячого будинку-інтернату, прийомну родину Матляк з Великоолександівського району та ДБСТ Руденки, вихованців Херсонського обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, ГО "Коні добра", ГО "Зачаровані діти Херсонщини" та ін.

Від розуміння того, що це діти зробили свято для дітей, мурахи йшли тілом. Обдуманий кожен рух на сцені, точно дібране слово автора, з перших секунд захопило увагу залу. Здавалося, у маленьких акторів немає віку, настільки майстерно вони вправлялися з пілоном, виконували складні акробатичні постановки та танцювали поряд із старшими, більш досвідченими майстрами.

Як і в казці Ганса Крістіана Адерсена, Герда не задумуючись побігла рятувати Кая, просто в царство Снігової королеви. Вона долала різні труднощі, на її шляху зустрічалися і добрі, і злі герої, але всі вони, зрештою, підказували їй правильну дорогу.

"Як страшно!..." Прошепотіли поруч, коли настала довгожданна мить зустрічі Герди та Снігової королеви. Добро і зло, родинне тепло та холодна самотність в цей момент зійшлися в двобої...

Перемогла любов, в якій місто щасливих людей змогло прийняти Снігову королеву. В неї нарешті з'явилася cім'я і відтануло серце!

"Снігова королева" стала красивим завершенням цьогорічного соціального проєкту "Я-святий Миколай"-2019.

Цього року Спілці жінок Херсонщини вдалося охопити проєктом понад 700 дітей: 247 писали листи Миколаю Чудотворцю й їхні мрії виконувалися, понад 200 - відвідали день зустрічі учасників проєкту попередніх років, що відбувся на "Фабриці" і от тепер - понад 300 стали свідками яскравої новорічної казки.

Ми вдячні студії танцю і спорту на пілоні "KOSMOS by Kostrikova pole" за вже складену добру традицію - дарувати жителям Херсонщини новорічну казку високого рівня майстерності. А найбільше - за можливість щоразу запросити дітей, для яких ця казка - враження на весь рік!

Про танцювально-акробатичну постановку "Снігова королева", мотивацію організаторів та враженням глядачів можна дізнатися з відео: https://www.youtube.com/watch?v=s9ZcOYAfRII&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3yXMPJOkXFLaPPy9H7c2lorRwP-zDvKpFcXA2JpnuIDgeB0bElpbg9lrk

Фото: Аліна Мазуренко

2088

Спілка жінок Херсонщини

Добрі справи

КОМЕНТАРІ