Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

30 "миколайчиків" власними руками: майстер-клас для підопічних Спілки

Майстер-клас для молодших груп вихованців Херсонської спеціальної школи-інтернату влаштували партнери Спілки жінок Херсонщини з арт-майданчику "Веселка". Захід проходив в рамках соціального проєкту "Я-святий Миколай!".

Майстриня й керівник арт-майданчику "Веселка" Валентина Вороніна допомагали дітям виготовляти листівочки з зображеням святого Миколая за допомогою кольорового піску.

Техніка виконання малюнку виявилася настільки захопливою і легкою, тож навіть менеджерки Спілки Люба Іващенко та Аліна Мазуренко, допомагаючи дітям, пройнялися прикладною творчістю.

У майстер-класі взяли участь понад 30 дітей із закладу.

Співпраця між Спілкою жінок Херсонщини та Херсонською спеціальною школою-інтернатом І-ІІІ ступенів триває з 2017 року, коли зусиллями спілчанок було придбано концертні костюми для шкільного колективу на виступ у Болгарії. За підсумками проведеного у 2017 році Спілкою жінок Херсонщини фестивалю «Charity Fest», вилучені від продажу квитків кошти пішли на придбання нових сценічних костюмів для школи. Вихованців школи спілчанки запрошували на дитячий фестиваль талантів «Подаруй свято дітям», що щороку проходить в ТРЦ «Фабрика», та на соціальний показ вистави за мотивами Е.Т.А.Гофмана «Лускунчик та Мишачий король» - «Можливо, це було насправді?».

Фото: Аліна Мазуренко

1813

Спілка жінок Херсонщини

Ідемо в гості

КОМЕНТАРІ