Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

Вже скоро! Повернення найдобрішої акції року – "Я святий Миколай" 2019

Дорогі дарувальники, переходьте за посиланням на Електронну таблицю дитячих мрій 2019 та обирайте, чию мрію ви хочете втілите в життя: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-xiJu4IoxpSf4hSg7p0X3EGbP4PqZcscw_rnwLBiMUI/edit?ouid=103679964005587070222&usp=sheets_home&ths=true

Цього року участь у проєкти беруть 247 вихованців Калинівської спеціальної школи та Херсонської обласної спеціальної школи-інтернату!

Спілка жінок Херсонщини два роки поспіль впроваджує соціальний проект «Я святий Миколай». За цей час ми подарували віру в казку майже 500 дітям із Херсонської області. І ось уже розпочинаємо підготовку знову!

Традиційно соціальний проект «Я святий Миколай» створюють херсонці, які стають чарівниками для вихованців інтернатних закладів області, втілюючи їхні мрії.

Часто дарувальники проекту так проймаються життєвими історіями дітей, що їдуть з нами на вручення подарунків.

Від ляльок та машинок до зимового взуття та курток чекають від Миколая Чудотворця діти. І завдяки об’єднанню зусиль нам вдається втілити абсолютно всі мрії.

Детально про передноворічне диво, створене минулого року учасниками проекту "Я святий Миколай" можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=lfiPANF3Xck

Цього року родзинкою проекту стане можливість познайомити діток із різних інтернатних закладів, щоб вони знайшли друзів по листуванню.

Минулого року було запроваджено роботу локацій проекту на площинах партнерів (в автосалонах мережі Тойота Центр Херсон "Авто-Плаза", салонах краси, магазинах, ТРЦ "Фабрика"), де усі бажаючі могли обрати мрію дитини і втілити її в життя.

Тож чекаємо на вас, дарувальники! Уже зовсім скоро у нашій резиденції Миколая Чудотворця, яка розміщуватиметься на офісі Спілки за адресою: вул. Богородицька, 17, оф. 427, ми з хвилюванням читатимемо дитячі листи та збиратимемо разом із вами подарунки.

Та головне, що «Я святий Миколай!» - це своєрідний місток довіри та єдності, завдяки якому і діти, і дорослі переконуються, що дива існують!

1826

Спілка жінок Херсонщини

Добрі справи

КОМЕНТАРІ