Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

Голова СЖХ Ірина Ніколаєва стала Послом Миру

9 вересня 2019 року в Києві відбувся Саміт миру в Україні, приурочений П'ятій річниці міжнародного Саміту миру WARР. Захід проходив з метою закликати громадян та державу до активної участі у встановлені цілісності і миру в Україні та світі.



У ході Саміту миру були представлені кращі проекти миру та вручено звання "Посол Миру", серед удостоєних - голова Спілки жінок Херсонщини Ірина Ніколаєва.

«Спілка жінок Херсонщини підтримувала та підтримуватиме всі ініціативи щодо миротворення, протидії булінгу, пропагування здорового способу життя, гендерної рівності та формування свідомого ставлення до себе та своєї країни. Я можу впевнено сказати, що отримане звання – це не просто визнання та підтвердження правильності обраного нами шляху, це перш за все, величезний стимул для мене особисто та для усієї нашої команди. Це відзнака не лише моя, а й ВСІХ, хто розділяє наші цінності та ідеали – наших волонтерів, друзів і партнерів! – написала на своїй сторінці у Фейсбук Ірина Ніколаєва.

Щодо планів роботи СЖХ на найближчий час Ірина Ніколаєва поділилася:

«По-переду ще багато фундаментальних проектів: сприяння реалізації новітніх реформ, розвитку, миротворення та національної єдності», - запевнила І.Ніколаєва.

Вітаючи Ірину Ніколаєву з присвоєнням звання Посол Миру, голова Спілки жінок України Леокадія Герасименко зазначила:

«Сьогодні до когорти ембасадорок миру долучилася Ірина Ніколаєва, голова Спілки жінок Херсонщини. Це дуже важливо, коли жінки беруть активну участь у мирних перемовинах за права людини і мир, розробці мирних угод з забезпеченням гендерного підходу до впровадження ключових реформ у тісній співпраці з урядами, міжнародними організаціями та світовим жіночим товариством. Це доцільно сприяє зміцненню політики миротворення». - підкреслила пані Леокадія.

Нагадаємо, Спілка жінок України відгукнулись на запрошення Міжнародної корейської жіночої миротворчої організації IWPG взяти участь в 2016 році у Саміті Миру в Сеулі.

В 2018 році на Саміті Миру в Бухаресті був підписаний Меморандум про співпрацю між жіночими організаціями країн-учасниць.

Цього року на Саміті Миру в Києві всі учасники підписали листи в підтримку Декларації миру і припинення війн (DPCW) та звернення до Президента, Голови Верховної Ради і Прем'єр-міністра України.

2212

Спілка жінок Херсонщини

Конференції

КОМЕНТАРІ