Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

Портфелі зібрано!

Дитячий будинок "Радість", м. Каховка. "Собери портфель детям!" - спільна акція з мережею "Кібернетики", 2017 рік

Чотири роки поспіль Спілка жінок Херсонщини активізує усіх небайдужих херсонців, партнерів Спілки та друзів підготувати шкільне приладдя для учнів, які цього потребують. За цей час нам вдалося подарувати впевненість в початку нового навчального року дитячому будинку сімейного типу «Радість», Центру реабілітації дітей з інвалідністю в м.Каховка та ХМГО «Центр «Софія».

Цього року все розпочалося з посту про допомогу зібрати портфелі для вихованців ХМГО «Центр «Софія» на особистій сторінці в Фейсбук журналістки Євгенії Вірліч:

«Батьки цих дітей левову частку сімейного бюджету витрачають на лікування особливих дітей. Тому зібрати шкільний портфель для них дуже складно. А діти так чекають на День знань», - зазначила пані Євгенія.

Не відгукнутися на цей пост було неможливо. Особливо, зважаючи, що минулого року Спілка жінок Херсонщини збирала портфелі цим дітям, і відтоді вони нам не чужі.

За рекордні 10 днів вдалося закрити 70% оголошених позиції (від гумки, олівців та пензлів до контурних карт, атласів та дощок для ліплення. Як і в попередні роки, допомагали спілчанки, небайдужі херсонці, представники актиної громадськості, малого бізнесу та, навіть, великі торгівельні мережі.

Коли все склали до купи - одразу передали дітям.

«Дякуємо всім, хто долучився. Щойно дітям передамо набори шкільного приладдя, чекайте на фотозвіт», - поділилися виконавчий директор ХМГО «Центр «Софія» Ольга Цілинко.

«Дякуємо всім за підтримку та увагу! Здоров’я вам та успіхів!» - зазначила Ірина Піоро.

Тож, Наталіє Скалозубова, Ганно Живцова, Сніжано Мартиненко, Інесо Самброс, Оксано Ферман, Юліє Майнер, Людмило Коляка, Наталіє Столярова, Олено Твердохліб, Ганно Лісова, Оксано Абісова, Любо Іващенко, Юліє Звягинцева, Олено Бурдикіна, Альоно Челак та наш незмінний партнере-помічнику магазин канцтоварів ПП «Корнєєв»! Дякуємо вам усім за ще одну успішну акцію добра. Портфелі зібрано завдяки вам!

2076

Спілка жінок Херсонщини

Добрі справи

КОМЕНТАРІ