Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

У день захисту дітей "Ласунка" подарує дітям 5000 порцій морозива!

1 червня 2019 року Громадська організація «Спілка жінок Херсонщини» за підтримки Благодійного фонду Євгена Рищука організовує традиційне благодійне свято «День захисту дітей разом із СЖХ», яке відбудеться в заміському комплексі «Grand Prix».


Ми вже об’єднали понад 50 партнерів для того, щоб наше свято відбулося! І хочемо сказати особливу подяку ТМ "Ласунка" та її Офіційному представнику в м.Херсон – ТОВ "Фірма "Айсберг" ЛТД".

Солодка прохолода у День захисту дітей рятуватиме від спеки!

Айсберг із 5000 солодких ріжків морозива від ТМ "Ласунка" подарують насолоду смаку та свіжості усім гостям святкувань. Це смачно! Дякуємо нашим партнерам - офіційному представнику ТМ "Ласунка" у м. Херсон – ТОВ "Фірма "Айсберг" ЛТД.

Компанія «Ласунка» - це сучасне спеціалізоване підприємство, масштаби виробництва якого не мають рівних в Україні. Понад двадцять років досвіду у виготовленні морозива дозволяє сміливо заявити, що «Ласунка» - це найбільший виробник морозива і заморожених продуктів в Україні. Комплекс агрегатів забезпечує безперебійну роботу молочного і шоколадного цехів, а також цеху джему, що у різноманітнює види морозива.

І саме ця компанія одразу відгукнулася на нашу пропозицію стати партнером масштабного свята "День захисту дітей разом із СЖХ", яке 1 червня 2019 року Громадська організація «Спілка жінок Херсонщини» за підтримки Благодійного фонду Євгена Рищука організовує традиційно в заміському комплексі «Grand Prix» у Олешківському районі.

Ми з нетерпінням очікуємо на зустріч із маленькими гостями з різних куточків Херсонщини - Високопільського і Новотроїцького, Скадовського і Голопристанського, Чаплинського і Білозерського, Нововорон-цовського і Бериславського, Каланчацького і Олешківського районів, міста Херсон, Каховка і Нова Каховка та багатьох-багатьох інших!

Очікувана загальна кількість гостей і учасників заходу – близько 6500 осіб.


Головна мета нашого заходу – довести, що чужих дітей не буває!

У святковій програмі заплановані: майстер-класи, шоу аніматорів, ігри про права дітей, святковий концерт, справжнє «Олімпійське містечко» та Олімпійський день, спортивні ігри, розваги та багато цікавинок!

Свято триватиме з 10:00 до 14:00

Нагадаємо, у 2018 році організатори влаштувати грандіозне благодійне свято для понад 3000 дітей із близько 60 навчальних та виховних інтернатних закладів регіону, дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, дітей з обмеженими можливостями, їхніх батьків, опікунів, вихователів з різних куточків Херсонщини, сіл, міст і містечок! У бажанні по-особливому привітати цих дітей організаторам щороку вдається об’єднати зусилля, можливості та ресурси сотень активістів, волонтерів, підприємців і дитячих творчих колективів Херсонщини.

Цьогорічна мета свята – збір коштів на організацію профілактичних медичних оглядів дітей і дорослих у селах і обласних інтернатних закладах.

Чекайте на повну програму свята - скоро, на нашому сайті!

Фото: Наталія Ножевник, Альона Мартиненко,
з інтернет-джерел

1041

Спілка жінок Херсонщини

Партнери

КОМЕНТАРІ