Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

До Дня усиновлення в Херсоні організували свято позитиву

Історію щасливого дитинства творять дорослі – мамо і тато. Саме вони відкриваючи своє серце дитині, сповнюють її життя турботою, любов’ю та теплом. Та сумна статистика говорить, що в нашій державі понад 106 тис дітей – виховуються в інтернатних закладах, не маючи батьківського тепла. На Херсонщині це сумне число складає понад 17 тис чоловік.

28 вересня Спілка жінок Херсонщини та Служба у справах дітей обласної державної адміністрації, за підтримки постійного партнера Спілки ТРЦ «Фабрика», вирішили не стояти осторонь соціально важливого Дня усиновлення та організували свято добра та веселощів для дітей із спеціальних та інтернатних закладів Херсонщини. Серед запрошених – вихованці спеціальних шкіл Херсона та Центру соціально-психологічної реабілітації дітей с.Степанівка.

Захід, що проходив на ІІІ черзі ТРЦ «Фабрика», відкрила заступник начальника Служби у справах дітей обласної державної адміністрації Ольга Баришнікова:

«Кожна дитина має бути щасливою, рости в родині, відчувати увагу та тепло. Сьогодні, у День усиновлення, щиро зичимо вам, діти, затишку, любові та здійснення мрій», - зауважила пані Ольга Сергіївна.

До вихователів та прийомних батьків звернулася голова СЖХ Ірина Ніколаєва:

«Дякуємо вам за батьківську любов і піклування, щирість та турботу. Ви відкрили свої серця, впустивши в них дітей, тим самим – подарували кожній дитині віру у завтрашній день та світле майбутнє. Нехай ваші родини будуть міцними, а кожна дитина – щасливою!» - побажала пані Ірина.

Свято, подароване дітям пройшло на одному диханні: веселі конкурси, естафети, змагання, які підкріплювалися добрими жартами та дотепами від аніматорів тримали аудиторію в постійному драйві

.

Діти грали в рухові ігри, залюбки танцювали, співали, веселилися з аніматорами. А от наприкінці свята на них чекали смачні сюрпризи та купа повітряних кульок.

Тож сподіваємося, що разом нам вдалося зігріти ці маленькі, добрі відкриті серця!

Фотограф: Марина Бурак

973

Спілка жінок Херсонщини

Акції та заходи

КОМЕНТАРІ