Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

Зимове королівство посеред спеки: Як в Херсоні дітей морозивом частували

Другий рік поспіль фестиваль морозива «Ice cream feast», організований нашим постійним партнером ТРЦ «Fabrika», приносить незабутні враження дітям Херсонщини. Цього року свято морозива вдалося подарувати 125 підопічним Спілки жінок Херсонщини.

Традиційно, діти соціальних категорій та друзі Спілки були доставлені в «королівство морозива» завдяки підтримці наших волонтерів та трансферту ТРЦ «Фабрика».

Цього року нам вдалося подарувати смачне та освіжаюче свято вихованцям спеціалізованої загальноосвітньої школи №1 Херсонської міської ради, Соціального центру матері і дитини Херсонської міської ради; дітям з ГО «Серце матері», ГО «Сонячні діти Херсонщини», ГО «Херсонська обласна спілка багатодітних сімей та сімей з дітьми «Єдина родина», ГО «Центр сімейної реабілітації дітей-інвалідів та дітей з інвалідизуючими захворюваннями «Софія» та нашим маленьким друзям із Альтернативного освітнього проекту «Школа життя».

Смачні та веселі конкурси, драйвові й жартівливі естафети, танці з аніматорами, а також, вірші, слогани та цікавинки про морозово… Насичена програма свята особливо потішила можливістю скуштувати щойно на власних очах приготоване морозиво та насолодитися красою можливостей феєричного кріо-шоу, завдяки якому діти ставали співучасниками справжнього зимового дива.

А ще, у це не сила повірити, та учасники «Ice cream feast» посеред спекотного літа грали в сніжки, метали бурульки та дмухали на величезні сніжинки. Тож усі, хто у ці дні не відвідав свято морозива, а мучився від спеки вдома, знайте, що наступного разу цю подію пропустити неможна!

Адже незабутній «Ice cream feast» пройшов на одному диханні, і, як запевнили організатори, обов’язково відбудеться наступного року!

724

Спілка жінок Херсонщини

Акції та заходи

КОМЕНТАРІ

Неменко Тетяна

01.07.2018 16:46

Дівчата, дякуємо за чудове свято!