Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

Для тих, хто вагався! День захисту дітей із СЖХ. Повна програма

Маленьких і дорослих гостей свята ласкаво приймає Конный клуб Grand Prix! Дякуємо вам за підтримку наших заходів!

Яка система освіти та виховання найкраща? MAIN партнер нашого свята - Центр раннього розвитку Первая Детская Академия Херсон - знає: та, що заснована на турботі про здоров'я, формуванні інтелекту і розвитку навичок спілкування у дітей.

"Дякую за добро" - саме так називається благодійна акція, яку з 15 травня по 1 червня проводять мережа магазинів Кибернетики та Спілка жінок Херсонщини з метою збору коштів для організації свята Дня захисту дітей. Долучейтеся і ви! 1% від усіх придбаних у мережі магазинів «Кібернетики» в Херсоні та Новій Каховці товарів збиратимуться для закупівлі подарунків дітям!

MAIN партнер нашого свята - Тойота Центр Херсон "Авто-Плаза" - один із найкращих прикладів соціальної відповідальності в бізнесі. Саме завдяки підтримці родини TOYOTA на День захисту дітей із Спілкою жінок Херсонщини зможуть завітати дітки із інтернатних закладів найвіддаленіших районів нашої області!

Наша зіркова гостя - переможниця музичної премії "Золота жар-птиця 2018" у номінації "Прорив року" Светлана Тарабарова. З нетерпінням очікуємо на нашу зустріч!

Зустріти та розважити 3000 дітей - справа не з легких. А нагодувати? Таке завдання під силу тільки професіоналам! Саме тому всіх маленьких гостей пригощатимуть профі з Південної асоціації шеф-кухарів України та Вилка Ресторан Локальної кухні. Кожній дитині – порція свіжої польової каші, салатик і компот.

4

Головний партнер дитячих активностей на нашому святі - ШНД "Новая Школа" Херсон для нових дітей Z.
Для наших гостей педагоги приготували фітнес-локацію для найменших, майстер-класи з ліплення, малювання та художньої творчості. Буде цікаво, весело та яскраво!

Щодня займаючись програмами приємних і корисних дитячих розваг, для гостей свята «День захисту дітей із Спілкою жінок Херсонщини» наші друзі та постійні партнери – майстри дитячої творчої студії Песочный остров Сеть детских творческих студий приготували захоплюючі майстер-класи з малювання пісочних картин. Адже у кожній дитині живе художник – треба просто дати йому можливість проявити себе!

День захисту дітей - пізнавальне, творче і спортивне свято! І допомагають нам у цьому херсонські олімпційці! Спортсмени Відділення НОК України у Херсонській області приготували для наших гостей чимало цікавинок: майстер-класи з правильного падіння, змагання з фрізбі, кросфіт, а також безліч активних ігор на свіжому повітрі!

Головні люди - це діти. Саме така філософія бренду Main people - Main People Magazine" MAIN PEOPLE-Украинский бренд детской одежды, Школа шоу-бизнеса "Main people". Усім бажаючим дітлахам - плетіння кіс і легкий мейк, можливість взяти участь у зйомці відеовізитки та Main people-фотосесія!

Який годинник живиться енергією фруктів і овочів? Як зліпити раковину равлику? Що таке "екологічний слід? Зацікавило? Не проґавте локації, яку представлятиме на нашому святі Національний природний парк "Нижньодніпровський" nppn.org.ua!

Вчись, граючи! або Як провести дозвілля з користю - знають наші партнери - альтернативний освітній проект "Школа життя"!)

Кажуть, театр починається з вішалки, а святкові заходи - з ведучих! Саме тому майже завжди наших гостей вітають і розважають запальні, веселі та привітні ведучі агенства Агентство праздника Assorti.

0552.ua - сайт города Херсон. Шукайте найактуальніші новини та афіші! Особливо - про події СЖХ!)
0552, дякуємо за інформаційну підтримку!

Светлана Тарабарова- кожному маленькому гостю та кожному великому серцю, що б'ється в ритмі добра! https://www.youtube.com/watch?v=KAvwkQawafc

Модний, гарний та інтелектуальний партнер Дня захисту дітей - FBI Style Agency.
Дитячі зачіски, аквагрим і наймодніші плетіння кіс із канекалоном - стати стильними просто!)

Інтерактивні ігри, квести, розвиваючі заняття на правову тематику - у легкій і доступній формі про права дітей юним гостям 1 червня розповість Юстимчик. Правовий партнер свята "День захисту дітей із СЖХ" - Головне територіальне управління юстиції у Херсонській області.

Відповідальність - це про ставлення кожного! Наш екопартнер - регіональне представництво ініціативи Let's do it, Ukraine - не лише організує активні екоігри для дітей, але й організує роботу справжнього екопатруля!

Родина, без якої ми себе не уявляємо. Утім, як і Студія Танців PRIDE Херсон - шалена, запальна, нестримна!

Гостям нашим всім малим - супер-мега-аквагрим! "Прикрашатиме" маленькі обличчя талановитий майстер Анна Ігнатенко. Адже Аквагрим - чарівний спосіб перетворити дітей на казкових героїв! Для гостей свята свою майстерність подарує аквагример Кароліна Контюшова.

Здоров’я - найцінніший скарб! Медицинский Центр Taurt-Medicalщодня дбає про здоров’я своїх пацієнтів, а 1 червня терапевти та педіатри центру чергуватимуть на варті здоров’я маленьких гостей свята "День захисту дітей із Спілкою жінок Херсонщини". Дякуємо за дружбу та постійне партнерство!

Колектив юних художників "Оригінал" (художній керівник - Татьяна Ничипорчук) приготував для гостей нашого свята цікаві творчі майстер-класи з малювання, виготовлення іграшок і прикрас своїми руками! Буде круто та творчо!

Насичено смачний і оригінальний партнер - Морозиво «Рудь»!

Для наших гостей переможці та лауреати всеукраїнських фестивалів і конкурсів - дитячий зразковий художній колектив "Віват" (керівник - Світлана Савчук) приготував яскраву музичну виставу "Муха Цокотуха". Не проґавте! У нас буде не тільки спортивно, активно та творчо, але ще й дуже смішно!

Морозний натуральний партнер - морозиво ЛІМО! Спробуйте радість на смак!

Вмієте мислити глобально? А творити?))
Завдяки постійній підтримці наших партнерів - Dunapack-Ukraina LLC - кожна дитина зможе відчути себе реально ВЕЛИКИМ художником, розмальовуючи гігантські картонні будиночки своєї мрії!

Коли партнерство переростає в дружбу, завжди народжуються цікаві та неординарні ідеї. Так сталося і з подругою СЖХ Вікторією Виктория Самай. З березня місяця 1% з кожної путівки, яку реалізував Туристический Клуб Максимус Херсон, направляється на організацію відпочинку для дітей-сиріт.

2062

Юлія Майнер

Філолог за освітою та покликанням. Обожнює дітей і все, що з ними пов'язане!

Акції та заходи

КОМЕНТАРІ