Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

Новий рік – пора чудес: родина Toyota подарувала дітям незабутні новорічні ялинки

«Якби сам не побачив – не повірив!», «Как в сказке!», «Просто супер!». Такою була реакція здивованих дітлахів на шоу мильних бульбашок, що показали на двох святкових новорічних ялинках в Тойота Центр Херсон «Авто-Плаза» та Nissan Центр «Автоград-Херсон». Адже вперше в своєму житті подібне бачили не тільки вихованці Новокиївської спеціальної школи-інтернату та трьох віддалених сіл Скадовського району (Тарасівки, Дарівки та Новоукраїнки), яких було запрошено на святкування.

Новий рік – пора чудес. Тому 23 грудня 2017 року головні офіси Тойота Центр Херсон «Авто-Плаза» та Nissan Центр «Автоград-Херсон» перетворилися на гамірний, веселий передноворічний майданчик зі святковою ялинкою, повітряними кульками, оленями, сніговиками та Сантою.

Розважали дітей аніматори Цвєтан і Розочка, які грали з ними у рухливі ігри, танцювали, водили хороводи та проводили естафетні змагання. Особливого «перцю» постійно їм додавала Снігова Королева, яка заважали та не хотіла новорічного свята. Та, зрештою, дітям вдалося «розтопити» її серце.

У цей час невтомно працювали творчі майстерні: майстер-класи із новорічного «хенд-мейду», ліпки, малювання, вироблення фігурок із повітряних кульок. Крім того, маленькі модники і модниці могли скористатися послугою нанесення аквагриму. А клейкі, вибухові та палаючі мильні бульбашки захопили не те, що дітей, а й навіть дорослих!

Та особливий смак свята відчули діти, коли почалася новорічна дитяча дискотека. Завдяки аніме, що були спроектовані на великий екран, усі рухалися за зразками «останніх танцювальних трендів». Навіть моя однорічна Злата відчула себе потрібною в першій лінії танцюристів!

Наприкінці свята усім дітям вручили новорічні подарунки та запросили до кенді-бару. А вихованці Новокиївської спеціальної школи-інтернату отримали ще один подарунок – вперше в житті відвідали Контактний зоопарк «Страна ЕНОТиЯ»…

Лише люди з величезним серцем здатні організувати свято для діток, які живуть за сотню кілометрів від цивілізації...

Дякуємо родині Toyota від імені всіх вихованців інтернатів, для яких Ви влаштували незабутнє свято та подарували справжній передноворічний настрій! А організувати приїзд цих дітей до Херсона вдалося завдяки фінансовій допомозі ТОВ «Авто-Плаза» та Спілки жінок Херсонщини.

Разом ми здатні створити світ щасливих дітей!

Фото: Павло Пупенко

618

Олена Ботвінцева

Акції та заходи

КОМЕНТАРІ