Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

Твоє майбутнє має дитячі очі

Твоє майбутнє... Яким би ти його не уявляв – з яскравою кар’єрою рок-зірки, з шикарним джипом або з купою квитків закордон у руках – воно все одно залишиться дитиною. Твоє МАЙБУТНЄ – ДИТИНА з наївними оченятами, м’якенькими вушками на капюшоні та фантиками від цукерок у кишенях. Твоє МАЙБУТНЄ стрибає маленькими ніжками по дорозі, неймовірно радіє іграшкам та мріє мати крила, щоб полетіти та побачити весь світ, щоб доторкнутись до зірок та літати наввипередки з дворовими голубами.

МАЙБУТНЄ КОЖНОГО З НАС – ДІТИ! Як не крути!


06 жовтня 2017 МАЙБУТНЄ завітало на третю чергу ТРЦ «Фабрика». Тут відбувся перший етап Регіонального відкритого дитячого фестивалю «Я – майбутнє Херсонщини!».

Фестиваль цей вже другий рік поспіль є соціально спрямованим. Тому за підтримки Спілки жінок Херсонщини сюди завітали також дітки зі Степанівського центру соціально-психологічної реабілітації. Автобус ТРЦ "Фабрика" привіз їх, щоб діти мали змогу подивитись концерт, які підготували для них юні учасники фестивалю.

І поки останні завершували свої приготування за лаштунками сцени, степанівці не тямили себе від радості, гортаючи сторінки дитячого глянцевого журналу CITY KIDS Kherson. У ньому вони знайшли свої світлини та статтю і захоплено тицяли пальчиками у видання, вигукуючи: «Дивіться! Це ж ми!!!»

І ось залунала гучна музика, засяяли промені яскравого світла і веселі виступи учасників фестивалю «Я – майбутнє Херсонщини!» почали змінювати одне одного.

Діти співали та танцювали, а їх батьки тихенько хвилювалися. Мами усіляко готували своїх діток до виступів, поправляли зачіски та вбрання, а потім тремтячими від радості руками знімали своїх чад на камери.

Гостей фестивалю розважали веселі аніматори. Діти залюбки брали участь у конкурсах та розвагах.

Наприкінці свята усі дітки отримали солодощі та повітряні кульки від Контактного зоопарку "Страна ЕНОТиЯ".

МАЙБУТНЄ з подаруночками у руках сіло в автобус "Фабрики" і поїхало. Поїхало, щоб повернутись! Повернутись на Фестиваль (адже попереду ще декілька його етапів). Повернутись в наше з вами життя! Яким буде наше МАЙБУТНЄ, залежить від того, як ми ставимось до дітей СЬОГОДНІ!

Плекайте своє МАЙБУТНЄ – даруйте радість ДІТЯМ!

Фото: Лара Грек

1257

Лара Грек

Акції та заходи

КОМЕНТАРІ