Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

Флешмоб жіночності та СЖХ: об’єднані місією миротворення

27 серпня Флешмоб жіночності, організований в Херсоні Оксаною Ферман, клубом "Психологія третього тисячоліття" та освітнім проектом "Школа життя", об’єднав активних херсонок у великий хоровод миру. Учасниці флешмобу нагадали суспільству про важливість гармонії, толерантності та миру на землі. Партнером заходу виступила Спілка жінок Херсонщини, акцентуючи увагу саме на ролі жінок у миротворенні.

У своєму привітальному виступі голова СЖХ Ірина Ніколаєва зауважила, що цінності миротворення дуже потрібні суспільству:

"У наш час держави, в яких жінки мають активну громадянську позицію, стають на щабель вищими в демократії, розвитку економіки та соціальної сфери. Особливу силу жінки мають в миротворенні, завдяки якому народи розпочинають якісно нове життя. Тому якої б ми не були національності, віри чи ідейних переконань – стояти на варті миротворення – це бути на сторожі кращого майбутнього для себе та своїх близьких», - вважає І.Ніколаєва.

Вже традиційним на Флешмобі жіночності стало написання побажань миру і добра на багатометровому сувої миру.

Серед новинок цього року – організована творча локація для дітей. На символічному білому папері, діти малювали яскраві малюнки. Таким чином, додаючи фарб і позитиву нашому сьогоденню.

У Хороводі миру взяли участь понад 300 херсонок, які, взявшись за руки, "пронизали" своїм танком всю площу Свободи.

Особливо зворушливим було виконання дітьми дитячого хороводу. Все було злагоджено завдяки художньому колективу «Школа танців Delsarte», який не лише підготував для флешмобу хореографічний номер, а й упевнено повів за собою присутніх дітей.

Як і в усьому світі, Флешмоб жіночності в Херсоні завершився урочистою ходою усіх його учасниць.

Усміхнені та заряджені позитивом жінки йшли пішохідною доріжкою головного проспекту міста – проспектом Ушакова – до Набережної Дніпра.

Дорогою дарували усім незнайомим жінкам квіти та бажали миру на Землі.

Фото: Аліна Мазуренко, Максим Попко

1386

Спілка жінок Херсонщини

Акції та заходи

КОМЕНТАРІ