Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

Крок вперед: "Taurt Medical" співпрацюватиме з турецькими колегами


"Кооперація - єдиноправильний шлях у розвитку. Коли хтось робить щось краще треба визнати це, зробити все, щоб навчитися робити так само і не соромитися вчитися Дуже важливий договір підписаний з нашими турецькими партнерами, який відкриває нам можливості медичного туризму, підвищення кваліфікації наших лікарів і благодійності з боку клініки "Umut" у випадках дороговартісних операцій", - поділився головлікар Медичного центру "Taurt Medical" Олексій Герман.

30 травня 2019 року відбулося підписання меморандуму між Херсонським медичним центром «Taurt medical» та турецькою клінікою «Umut », що передбачає співробітництво, обмін досвідом між лікарями двох медичних закладів та проведення оперативних втручань у напрямках: онкологія, дитяча та пластична хірургія.

Як відзначив після підписання меморандуму головний лікар "Taurt Medical" Олексій Герман, зроблено серйозний крок до розвитку потенціалу усієї медичної галузі регіону:

«Одним з основних напрямків співпраці з турецькою клінікою стане онкологія. Це дуже важливо. Медичний заклад «Umut» проводить висококласні оперативні втручання з видалення злоякісних пухлин та надає якісну хіміотерапію. Другий напрямок – дитяча хірургія, чого немає в Україні. І третій – дуже популярна нині пластика. Як показує практика, у Туреччині це більш якісно і більш дешево за рахунок державної підтримки медичного туризму», – сказав О.Герман.

Про важливість подібних партнерських стосунків між клініками розповіла голова СЖХ Ірина Ніколаєва:

«Підписання меморандуму про співробітництво з турецькою стороною надає унікальні можливості дітям Херсонщини отримати міжнародний рівень медичного супроводу. Я вважаю це новим рівнем розвитку сфери охорони здоров’я не лише в Херсоні, а в Україні», – переконана І.Ніколаєва.

Зовсім скоро в Херсоні відбудеться перша конференція та майстер-клас від лікаря пластичної хірургії з турецької клініки «Umut».

Фото: Альона Мартиненко

811

Спілка жінок Херсонщини

Партнери

КОМЕНТАРІ