Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

День захисту дітей із СЖХ - ПРОГРАМА свята з благодійною метою

Більше 6000 дітей з різних куточків Херсонщини – саме стільки маленьких гостей ми очікуємо на святі «День захисту дітей разом із СЖХ». І це не лише діти так званих «облікових» категорій, це прості хлопчики й дівчатка з маленьких і великих, віддалених і близьких до обласного центру сіл і містечок.

1 червня 2019 року Громадська організація «Спілка жінок Херсонщини» за підтримки Благодійного фонду Євгена Рищука організовує традиційне благодійне свято «День захисту дітей разом із СЖХ», яке відбудеться в заміському комплексі «Grand Prix» (вул. Бойка, 83, с. Праві Саги, Олешківський район).

Чому саме це місце? Бо, по-перше це неймовірної краси місце, сповнене гармонії природи, затишку добірних локацій, зручних альтанок, бесідок, ослінців та ігрових майданчиків. А ще - в «Grand Prix» прекрасні атракціони для дітей та міні-зоопарк. Тож свято для дітей - тільки тут!

Відпочинок на свіжому повітрі "нагуляє" апетит малюкам. Це мсаме той випадок, коли хочеться з'їсти все. Пам'ятаєте, як поверталися в дитинстві з ганої прогулянки? Дякуємо нашому партнеру ресторану "Аллюр" за якісні та дуже смачні наїдки.

У святковій програмі заходу заплановані: майстер-класи; шоу аніматорів; ігри про права дітей; святковий концерт; безкоштовне морозиво; «Олімпійське містечко»; спортивні ігри, розваги та багато цікавинок!

Минулого року наші друзі з НОК "Олімпійський комітет" провели незабутні змагання. Цікаво, що вони підготують цього року?

А от територіальне управління юстиції в Херсонській області - це справжня знахілка свята. Адже День захисту дітей - це спершу права дітей, а потім вже розваги. І вони зі своєю місією тут ну дуже бажані гості!

Пам'ятаєте, у 2018 році ми влаштувати грандіозне благодійне свято для понад 3000 дітей із близько 60 навчальних та виховних інтернатних закладів регіону, дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, дітей з обмеженими можливостями? Так от ми не зупиняємося, адже нашими гостями хочуть стати ще більше дітлахів! Ми очікуємо 6000 гостей цього року!

Наші партнери із сімейного центру танців "Pride" готують незабутны постановки. Тож, дорогі дорослі, готуйте свої ручки й ніжки, щоб танцювати хоч трохи наближено до цих маленьких майтрів танцю!

Зразковий хореографічний колектив "Школа танцев DELSARTE" здивує майстер-класом з брейкдансу, фольк-стрітом, а ще - "пухнастим танцем".

5000 смачний порцій морозива від ТМ "Ласунка" - це мрія, яка стане реальністю у День захисту дітей. Цей солодкий айсберг абсолютно безкоштовно "розтечеться" по маленьких язичках наших гостей. Тож спеку ми тепер не боїмося!

А ще дуже важлива локація свята - від Національного природного парку "Нижньодніпровський". Цей унікальний партнер свята допоможе діьям поринути в красу природи рідного краю, розкаже "причорноморські" секрети нашої флори та фауни та змучить по-новому подивитися на навколишній світ навіть дорослих. Обов'язково завітайте!

У бажанні по-особливому привітати цих дітей організатори об’єднують зусилля, можливості та ресурси сотень активістів, волонтерів, підприємців і дитячих творчих колективів Херсонщини.

Наш постійний партнер свята "Школа нових дітей" знову працюватиме 1 червня! Локація покаже вам, які вони - діти нового покоління!

Серед сюрпризів: краса та комфорт для дітей. Креативні зачіски від досвідчених майстринь салону краси "Unicorn beauty room" розкриють вам секрети косоплетіння. Відвідавши локацію, видізнаєтеся, яка зачіска пасує саме вам, як дібрати її до овалу обличчя, одягу, події.

Цьогорічна мета свята – збір коштів на організацію профілактичних медичних оглядів дітей і дорослих у селах і обласних інтернатних закладах.

Ми дуже тішимося, що команди, з якими ми працюємо стають нашими партнерами. Так і цьогоразу: на святі працюватиме інклюзивна театральна студія "Світло в тобі". Ці особливі актори не залишать вас байдужими. Адже все, що вони роблять - сповнено добра та світла.

Нове бачення екологічної культури буде прививати на святі справжній екопатруль. Завдячуючи нашим партнерам із "Let's do it, Ukraine!" діти й дорослі осягнуть важливість сортування та переробки сміття. А головне дізнаються, які прості правила кожного здатні змінити екологічну ситуацію в області. Ми - європейці, тож час змінювати екологічну свідомість!

ТРЦ "Fabrika" також в цей день знами! Адже це саме той партнер, який часто й сам ініціює соціальні проекти і разом з нами робить цей світ комфортним для дітей.

Довірити безпеку та здоров’я малюків, ми можемо єдиній медичній команді! Це незмінні наші партнери багатьох проектів, це команда яка, без перебільшень, просто «живе» своєю справою, бо ці люди найвідданіші своїй професії! І цим заслужили щиру довіру пацієнтів і колег. Медичний Центр Taurt-Medical - дякуємо вашій відданості, дякуємо, що поєднуєте спільні цінності!

Контактний зоопарк "Страна ЕНОТиЯ", ми дуже вдячні вам, що завжди можемо на вас розраховувати і в якості партнерів, волонтерів, і просто друзів!

#ШколаЖиттяХерсон запрошує дітей 6-11 років під час свята 1 червня взяти участь у веселому марафоні "ІгроРай". Одні з кращих сучасних настільних ігор вітчизняних і закордоних провідних виробників. Ігри важливі, корисні, бо допомагають тренувати навички швидкочитання, складання, множення, логічного мислення, географічної орієнтаціїЮ, зорову пам’ять, уважність та ін. Учні #ШколаЖиттяХерсон підкажуть, що вибрати, як грати, бо самі професійні фахівці з ігор!

Фітнес та йога-клуб LEMON підготували щось незвичайне: всі секрети не відкриваємо, але попрацювати доведеться не тільки фізично, а й розумово! Маленька підказка: підтягуйте знання з англійської мови. Буде цікаво!

Творчі, пізнавальні та розважальні майстер-класи для дітей підготували дитячий центр раннього розвитку "Азбука". Тренери центру проведуть маленьким гостям свята захоплюючі майстер-класи, серед яких малювання кольоровим піском та різноманітні аплікації, тому і хлопці, і дівчата знайдуть корисні заняття за своїми інтересами.

Дитячий розвивально-розважальний клуб "Kids club" влаштує справжнє свято дитинства - діткам робитимуть яскравий аквагрим, але сюрпризом стануть величезні мильні кульки.

Продюсерський центр "ЧуДеСа» підготував не просто концертну програму, а справжнє шоу. На вас чекає шоу група "Веселі друзі", шоу-группа "Тутти-Фрутти" та багато іншого.

Як влаштувати аби все бездоганно звучало та співало, знають тільки спеціалісти креативної майстерні «Слон». Довіряємо вам, хлопці! Прокачайте на повну наймасштабніше дитяче свято!

Юні художники з творчого колективу «Оригінал» підготували безліч майстер-класів для наших маленьких гостей в різних техніках виконання. Для вас - таємниці справжніх шедеврів ужиткового мистецтва та художньої творчості.

Дякуємо нашим чисельним партнерам! Ви щороку робите це свято незабутнім!

Захід триватиме з 10:00 до 14:00.

Не пропустіть!

969

Спілка жінок Херсонщини

Добрі справи

КОМЕНТАРІ