Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

Янгол добра - СЖХ відзначили найвищою відзнакою благодійників!

Янгол добра - витончена й безцінна за своїм змістом нагорода "Благодійної Херсонщини", яка другий рік поспіль в руках нашої команди. Друзі, партнери, товариші й знайомі! Дякуємо, що вірите в нас, втілюєте з нами благодійні проекти та з відкритим серцем примножуєте добро!

18 квітня 2019 року відбулась церемонія нагородження переможців і лауреатів регіонального конкурсу "Благодійна Херсонщина 2018", який вже в шосте відбувається у рамках Національного конкурсу "Благодійна Україна". Церемонію нагородження провів Фонд громади Херсона "Захист" у обласному художньому музеї ім.О.Шовкуненка.

Почесну відзнаку та статуетку Янгола добра отримала Спілка жінок Херсонщини, здобувши перше місце в номінації "Регіональна Благодійність".

Отримуючи нагороду голова Спілки Ірина Ніколаєва відзначила:

"Великі чи маленькі, масштабні чи не дуже проекти, заходи, акції не можливі без команди, яка "горить" нашою справою, без волонтерів та активістів, які готові не спати ночами і витримувати шалений ритм життя Спілки, без наших партнерів, меценатів, без державної підтримки! Тому ця нагорода - це визнання всієї Херсонщини, всієї громади. Вона вкотре доводить, що ми рухаємось у вірному напрямку і наші проекти - не черговий збір коштів, а кожен має глибоку та важливу мету. А досягнути її ми зможемо лише разом, у спільній співпраці!", - сказала вона.

Приємністю стало й те, що серед переможців - наш постійний партнер по низці соціальних проектів Медичний центр "Taurt Medical", якому не було рівних у номінації "Благодійність у соціальній сфері".

Благодійником року в Херсонській області став депутат обласної ради Юрій Рожков.

Перше місце у номінації «Добро починається з тебе» здобув Херсонський Центр позашкільної роботи Херсонської міської ради (ХЦПР).

Другі сходинки посіли: у номінації «Благодійник року» - Ращупкіна Альона Миколаївна; у номінації «Добро починається з тебе» - Олешківська гімназія Олешківської районної ради Херсонської області; у номінації «Регіональна благодійність» - Ініціативна група «Соціальна столова»; у номінації «Благодійність у соціальній сфері» - ГО «Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини».

Почесне ІІІ місце у номінації «Добро починається з тебе» посіла Мирненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Мирненської селищної ради Каланчацького району Херсонської області. У номінації «Регіональна благодійність» ІІІ місце у Тойота Центр Херсон "Авто-Плаза". У номінації «Благодійність у соціальній сфері» закріпило трійку лідерів «Благодійне товариство «100 відсотків життя. Херсонський регіон».

Відеосюжет від команди журналістів "Херсон Плюс": https://www.facebook.com/watch/?v=291492881799236

Команда Спілки вітає усіх благодійників та благочинців з почесними нагородами та бажає вам подальшого втілення добра, любові та співучасті!


Фото: Наталія Тіманова

824

Спілка жінок Херсонщини

Акції та заходи

КОМЕНТАРІ