Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

"Я святий Миколай" 2018: казка починається!


"Я – святий Миколай" 2018 – диво примножує добро

Неймовірно добрий та відкрий проект «Я – святий Миколай», який започаткувала Спілка жінок Херсонщини в 2017 році, став дуже популярним у регіоні, адже вперше об’єднав через соціальні мережі небайдужих херсонців та дозволив успішно втілити мрії усіх (!) дітей-учасників. Зараз «Я - святий Миколай» відкриває свою нову сторінку – збір подарунків до Дня святого Миколая 2018 року.

Кропітка та рутинна робота обробки листів до Миколая Чудотворця, систематизація списку дитячих мрій та цілодобова робота додати/доповнити/уточнити вже дала свої результати – 306 маленьких мрійників вже відкрили своє серце доброму святому і поводяться чемно, щоб він обов’язково їх не оминув.

Доторкнутися до справжнього дива цього року зможуть вихованці Старозбур’ївської спеціальної школи-інтернату, Старозбур’ївської санаторної школи-інтернату та Сиваської спеціальної школи-інтернату. Саме ці діти писали свої листи не просто з проханнями про подарунки, а із розповідями - про себе, власні добрі справи та щирими сподіваннями на втілення добра та підтримки своїм рідним і близьким. Особливого трепету цим листам додавали побажання на адресу Миколая Чудотворця. "Добра", "Сил" та "Доброго здоров’я" бажають діти святому.


Про що мріють діти?

Діти в інтернатних закладах такі ж, як і ті, що живуть з батьками. Вони теж мріють про ляльки, машинки, конструктори, музичні колонки, бантики, заколочки, фломастери, парфуми та якісь там нові «вертунці» бейблейди. І всі ці їхні бажання ми об’єднали в єдиний Список дитячих бажань, який переглянути можна за посиланням: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1APUklZpVI41_Yr5vszlqMrwzYudQd51B2zaIx_iQuEM/htmlview#gid=0

Ця електронна таблиця, як і минулого року, доступна абсолютно всім. Тож якщо бажаєте подарувати диво дітям, які цього потребують – обирайте вільні позиції та приєднуйтесь до команди помічників святого Миколая!


Стати дарувальником – просто: інструкція

  • Запам’ятайте ім’я, вік та номер за порядком дитини, чию мрію ви взялися виконувати – ми не вказуємо прізвище та місце походження дітей з етичних міркувань.
  • Мрії, які вже обрали до виконання, позначені зеленим кольором і відповідним статусом – обирайте позиції, для яких ще не знайдений свій Миколай.
  • Виконані дитячі мрії (подарунки, одяг, іграшки, ін.) мають бути обов’язково новими!
  • Просимо не запаковувати подарунки у святковій папір (можна принести в святковому пакеті), щоб помічниці Миколая могли ретельно перевірити кожен пакунок, доукомплектувати та правильно його підписати.
  • Збір подарунків проводиться до 14.12.18 за адресою: м. Херсон, вул. Богородицька, 17, офіс 427. Також пункт збору подарунків відкритий у м. Скадовськ на базі Фабрики оригінальних подарунків "Дизайн": м. Скадовськ, вул. Маріїнська, 66
  • Кожен бажаючий може зробити гарну святкову світлину в нашій майстерні святого Миколая, аби назавжди зберегти цю хвилину добра і відчути наближення чарівного свята!
  • Якщо Ви маєте можливість допомогти нам з пакуванням, перевезенням подарунків або хочете стати нашим волонтером у поїздках до інтернатних закладів з 19 по 21 грудня, залиште свої контакти: zhinky.kherson@gmail.com, тел.: 050 787 20 35 (Аліна).


Придивіться! Святий Миколай - поруч!

Для зручності придбання подарунків цього року вперше працюватимуть локації проекту «Я – святий Миколай» у наших постійних партнерів. Саме там усі бажаючі зможуть обрати дитячу мрію та одразу придбати її для конкретної дитини. Для цього буде достатньо визначитися з подарунком і перерахувати за нього кошти на банківський рахунок або розрахуватися готівкоюна місці. Логістику доставки-відправлення подарунку на наш офіс організують наші партнери.

До речі, вже розпочала свою роботу перша локація «Я - святий Миколай», яку розміщено на території Nissan Центру "Автоград Херсон" (м. Херсон, просп. Сенявіна, 41) Тож, ласкаво просимо, любі наші дарувальники!


Миколай «своїх» не забуває

Минулого року нам вдалося здійснити мрії вихованців Новокиївської спеціальної школи-інтернату, Дитячого будинку інтернатного типу «Радість», м. Каховка та Новокаховської школи-інтернату, вихованців Центру підтримки сімей, що виховують дітей із інвалідністю "СОФІЯ".

Цього року до Дня святого Миколая ми вирішили подарувати їм незабутній перегляд сучасної танцювально-акробатичної вистави для дітей і дорослих «Можливо, це було насправді?», поставлену за мотивами казки Е.Т.А. Гофмана «Лускунчик». Тож майже 100 діток вже найближчим часом отримають свої запрошення на перегляд новорічної танцювальної казки!

P.S. Новорічний настрій - це не лише вогники на вітринах, ялинка, аромат мандаринів та яскрава реклама газованої води. Новорічний настрій створюємо ми: подарунками близьким, внутрішнім очікуванням дива та казкою, яку власноруч можемо втілити в життя.

Розпочніть підготовку до свята з нами!

Фото: з архіву СЖХ 2017-2018

1971

Спілка жінок Херсонщини

Акції та заходи

КОМЕНТАРІ