Спілка жінок Херсонщини

За мир, добробут та щасливе майбутнє наших дітей!

Флешмоб жіночності у Херсоні: щастя, ніжність, мир

1 серпня 2018 року площа Свободи Херсону перетворилася на квіткове королівство німф. З квітами, в легких барвистих сукнях, за руку зі своїми подругами, мами та доньками, вони вперше вийшли на міжнародний флешмоб жіночності, щоб нагадати всьому світу: мир, краса та людяність - запорука щастя.

У цей день Флешмоб жіночності вже вдесяте збирає на головних площах міст дівчат і жінок по всьому світі, а цього разу в ньому взяли участь і херсонки.

«Стільки світла, сонця та тепла йде від кожної з вас, що просто дух перехоплює!», - у вітальному слові до учасниць флешмобу звернулася голова СЖХ Ірина Ніколаєва.

«Таке свято жіночності Спілка жінок Херсонщини не могла ігнорувати. Тому сьогодні ми тут, і я щаслива від того, що бачу в ваших очах задоволення!» - резюмувала вона.

«Флешмоб жіночності буде нашим великим посилом миру, добра та ніжності. Щоб всі відчули, як важливо в цьому світі вчасно посміхнутися, підтримати і бути від цього щасливим», - зауважила організаторка флешмобу Оксана Ферман.

На багатометровому сувої миру кожна учасниця дійства залишила побажання миру та злагоди для рідної землі, щоб наступного року зібратися знову і з найкращими побажаннями обов’язково усе перечитати.

Флешмоб жіночності об’єднав у хоровод близько трьохсот красунь-учасниць.

Цей сакральний танок предків, через потужну концентрацію позитиву, добра та відкритості на кілька хвилин обернув жінок і дівчат у справжніх пустунок. Так, він запалив щастям їхні очі!

Натхненні та усміхнені учасниці флешмобу пройшли головним проспектом міста та дарували перехожим жінкам квіти. Природно і грайливо вони нагадували усім, що бути жінкою – щастя, а мир – це щасливе життя!

Фото: Марина Бурак

1038

Спілка жінок Херсонщини

Акції та заходи

КОМЕНТАРІ